پلیته

غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

غذاهای محلی سیستان و بلوچستان، فرصتی در حوزه گردشگری غذا

نواحی سرزمینی
ایران / استان سیستان و بلوچستان
درخت فناوری یا صنعت
صنایع فرهنگی ، صنایع خلاق و علوم انسانی و اجتماعی / صنایع فرهنگی و خلاق / صنایع دستی، گردشگري و میراث فرهنگی
خوشه
گردشگری غذای سیستان و بلوچستان

سالها پیش، اولین کسانی که اکبر جوجه را در گلوگاه استان گلستان نوش جان می کردند، باورشان نمی شد که شاهد اولین قدم های تجاری سازی یک ابتکار در صنایع غذایی هستند. کسی چه می داند، شاید در غذاهای استان سیستان و بلوچستان هم چنین فرصتی وجود داشته و منتظر کشف شدن است!

تجاری سازی سخت است، ولی افسانه نیست! قابل انجام است ولی یک شبه نیست! قطعا برای اهل فن، به آزمودنش می ارزد!

نام غذاها

در منبع مورد استفاده اینجانب، این دسته بندی مورد توجه قرار گرفته است که به همان صورت در اینجا اسامی خوراک های بومی و سنتی و آیینی استان سیستان و بلوچستان نقل می گردد.

غذاهای سیستانی

  • کشک زرد
  • آبگوشت زابلی
  • لندو
  • املت سوزی
  • پکوره

غذاهای بلوچی

  • دیگچه
  • تباهگ
  • چنگالی
  • دوغ پا
  • لنجو
  • بت ماش

 

منابع:

  1. غذاهای-محلی-سیستان-و-بلوچستان / ایران هتل آنلاین

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

Email
WhatsApp
Telegram
Print