پلیته

هنگ یا Hing

هنگ یا Hing

نواحی سرزمینی
ایران / استان خراسان جنوبی
درخت فناوری یا صنعت
کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی / حوزه تولیدات گیاهی
خوشه
آنغوزه خراسان جنوبی

هنگ همان فراورده حاصل از شیره آنغوزه است که معمولا به صورت پورد مخوط با آرد در غذاهای مخصوصا هندی استفاده می شود. آنغوزه گیاهی بومی ایران است که در استان خراسان جنوبی بهترین و مرغوبترین شیره آنغوزه از مراتع طبیعی برداشت می شود.

هنگ چیست؟

هنگ برای غذاهای هندی یک ادویه جادویی به حساب می آید. علاوه بر مصارف دارویی این شیره گیاهی، از هنگ برای رفع نفخ بعضی حبوبات و سبزیجات و همچنین جایگزینی بسیار مناسب برای سیر و پیاز استفاده می کنند. لازم است به یاد داشته باشیم که مصرف هنگ می تواند عوارضی را نیز به دنبال داشته باشد و رعایت حد مجاز استفاده از آن و محدوده سنی بزرگسالان در مصرف این ادویه بسیار اهمیت دارد.

در صورتیکه با زبان انگلیسی آشنایی کافی دارید، مطالعه این مطلب جالب را پیشنهاد می نمایم. مراجعه به وب سایت https://www.npr.org

توسعه کشت صنعتی گیاه آنغوزه (به زراعی و به نژادی) فرصتی بی نظیر برای صادرات این محصول فراهم خواهد نمود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

Email
WhatsApp
Telegram
Print